STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Srijeda, 15 Ožujak 2023 09:04

Sjajni nastupi naših učenika

Napisao/la

Veliki uspjeh naših učenika i mentora na Međužupanijskom natjecanju ugostiteljskih zanimanja WorldSkills Croatia 2023 u Poreču. TUŠ Anton Štifanić Poreč bio je 14.-15.03.2023. domaćin natjecanju učenika Worldskills 2023. u disciplinama kuharstvo, ugostiteljsko posluživanje i slastičarstvo. Natjecalo se 25 natjecatelja iz Istarske, Primorsko-goranske, Zadarske i Šibensko-kninske županije u pratnji svojih mentora.

Najbolje 1. mjesto u disciplini slastičarstvo ostvarila je učenica 3.d razreda., Ana Vitasović. Ana je tako izborila direktan nastup na Državnom natjecanju u svibnju u Zagrebu. Mentorica je učenici Siliva Cah, str. uč. slastičarstva.
2. mjesto osvojila je Petra Makar, učenica 4.c razreda u disciplini Ugostiteljsko posluživanje i vjerujemo izborila državno natjecanje. Mentorica je učenici Ivanka Kresina, str.uč. ugostiteljskog posluživanja.
U kuharstvu je nastupila Lučia Gašparini, učenica 3. c razreda i osvojila sjajno 3. mjesto. Mentor učenici bio je Tihomir Horvat, str. uč. kuharstva.
Čestitamo pobjednicima koji su se plasirali na Državno natjecanje i zahvaljujemo TUŠ Antona Štifanića Poreč na izvrsnoj organizaciji:-)
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.