STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Srijeda, 11 Studeni 2020 12:18

IN MEMORIAM: JOSIP PINO KUHAR

Napisao/la
In memoriam: Josip Pino Kuhar (3.8.1956 - 11.11.2020.)
Započeo je s radom u Strukovnoj školi Eugena Kumičića 1.siječnja 1991., pa sve do 26.ožujka 2019. do kada je bio raspoređen na poslovima nastavnika kuharstva.
U svojem je bogatom nastavničkom pozivu ostvario izvrsne uspjehe u radu s djecom. Često ih sam inspirirajući svojim maštovitim kuharskim djelima, najčešće tjerajući ih da koriste, domaće, autohtone proizvode. Niz godina bio je predavač na raznim radionicama, gdje je svojim predavanjima, s ljubavlju prikazivao načine pripremanja raznih jela, od najsitnijih detalja pronalaska namirnica, pa do prezentacije pripremljenog jela. Djelatnici i učenici naše škole pamtit će ga kao veselog duha naše ustanove uvijek spremnog pomoći, našaliti se, ali i spremnog zabaviti se u društvu uz dobru hranu i piće.
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.