STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 14:52

CedefopPhotoAward - uspjeh naših učenika

Napisao/la
Veliki bravo za naše učenike i mentore:-)
Učenici Feliks Bakša, Vinka Letica, Marlen Prenc, Leana Erman, Filip Kolombo, Aneta Grabar, Antonio Hrelja, Nikola Nišević, Matijas Jurić, Patrik Szucs uz mentorstvo profesorica Slađane Jančić, Tanje Ranić Rovis, Sandre Živolić i Biljane Ježik napravili su, uz puno truda, veliki posao.
Njihovi će radovi biti izloženi na 61. Međunarodnom filmskom festivalu u Solunu, koji se održava u studenome 2020. godine.
#CedefopPhotoAward natječaj je koji je organizirao Cedefop, odnosno Europski centar za razvoj strukovnog osposobljavanja (http://www.cedefop.europa.eu/) koji se nalazi u Solunu, u Grčkoj.
Cilj natječaja bio je potaknuti učenike u cijeloj Europi da promisle o tome što za njih znači strukovno obrazovanje i osposobljavanje te da opišu zelene ili digitalne vještine koje su stekli u okviru svakodnevnog učenja.
Preko fotografija je trebalo ispričati priču o određenom iskustvu stečenom u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koje uključuje zelene ili digitalne vještine.
Zahvaljujemo i Maistri d..d. koja nam je ustupila Hotel Adriatic kako bi naši učenici sve zamišljeno sproveli u djelo.
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.