STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 04 Ožujak 2020

Srijeda, 04 Ožujak 2020 14:20

Radionica u suradnji sa tvrtkom Caffe Monte

Naši su učenici i ove godine imali privilegiju proći radionicu kave u suradnji sa tvrtkom Monte caffe. Na zadovoljstvo naših učenika, upoznali su male tajne prženja, pripremanja, degustiranja, te serviranja kave, čime su ih upoznali marljivi zaposlenici tvrtke Monte. Vjerujemo kako će im iskustvo dobiveno o proizvodnji kave sigurno otvoriti nova saznanja o kavi kao piću koje je vrlo popularno diljem svijeta.

Objavljeno u Vijesti
Srijeda, 04 Ožujak 2020 12:43

Odgođene igre u Udinama

Dragi roditelji, učenici,
zaprimili smo informaciju škole ISIS Arturo Malignani iz Udina, koja je trebala biti domaćin 20. Međunarodnih sportskih igra Europskih srednjih škola, kako se igre odgađaju zbog sigurnosnih razloga, te će se iste održati sljedeće godine. Roditelji svoj uplaćeni novac mogu podignuti u računovodstvu naše škole u uredovno radno vrijeme.
Srdačan pozdrav.

Objavljeno u Vijesti
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.