Tanja Ranić Rovis

Tanja Ranić Rovis

Četvrtak, 16 Svibanj 2019 11:31

Izvanučionička nastava za učenike 1.d i 1.c

Izvanučionička nastava za učenike 1.d i 1.c. razreda realizirana je u organizaciji razrednica Sandre Živolić i Slađane Jančić prilikom koje su

posjetili vinariju San Tomasso ( Golaš), mljekaru Latus ( Žminj) , Casu Matiki i agroturizam Ograde gdje je organiziran ručak.

Učenici su na kreativan način i direktno od vlasnika objekta saznali kako uspješno poslovati u turizmu i privući goste u unutrašnjost Istre i ponuditi tradiciju i gastronomiju naših predaka nudeći smještaj na sjenu ili cukerančiće iz krušne peći.

Utorak, 05 Ožujak 2019 22:43

GRADSKA TRIBINA MLADIH

Dana, 4.3.2019. sa početkom u 12.25 održana  je gradska tribina mladih, u organizaciji Savjeta mladih Grada Rovinj. Na istoj  su se okupili predstavnici maturanata svih rovinjskih srednjih škola. Ispred Strukovne škole Eugena Kumičića, na tribini su sudjelovali, Sonja Maretić, Laura Jurković, Angelica Damijanić, Lirak Kastrati, Alessia Legović, Bojan Lukić (svi 4.c), Ira Smitka i Nicole Mogorović (3.c) te Erna Karić i Bernarda Pančić (3.d) u pratnji psihologinje Katije Križman. Tema ove gradske tribine bila je "Kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih u Rovinju". Raspravu je moderirao Igor Franković, radijski voditelj.

Grad Rovinj otvoren za ideje i prijedloge srednjoškolaca, a mladi se pozivaju na aktivno sudjelovanje u Savjetu mladih, sa ciljem pokretanja Kluba mladih, kao dnevnog centra za provođenje slobodnog vremena.