STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 13 Studeni 2019

Srijeda, 13 Studeni 2019 10:00

Najbolji Buzzolai

U Momnjanu je 11. studenog, održano natjecanje u pečenju kolača "Najbolji Buzzolai". Na natjecanju su se predstavili i učenici 1.d i 2.c razreda naše škole. Svojim znanjem i kreacijam, ispekli su buzzolai i osvojili visoko 2.mjesto. Bravo:-)

Objavljeno u Vijesti
Srijeda, 13 Studeni 2019 09:30

Dani kruha

I ove smo godine na poseban način obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. 24. listopada, učenici prvih razreda OŠ Vladimir Nazor u pratnji svojih učiteljica, posjetili su našu školu i tom prilikom pripremali mediteranski kruh sa našim učenicima.1.d razreda. 28. listopada, učenice 1.d razreda (slastičarke), svoje su znanje pripremanja cukeračića prikazali djeci dječjeg vrtića Neven. Kasnije su djeca, na njihovu radost i radost učenika, sama pokušala i napravila svoje cukerančiće. Zanimljive i kreativne radionice sa djecom vodila je naša stručna učiteljica Sandra Živolić. 

Objavljeno u Vijesti
© 2020 SSEK. All Rights Reserved. Designed By LCSTUDIO

Naša web stranica koristi kolačiće (tzv. COOKIES) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, analize korištenja naše web stranice, radi pružanja prilagođenog sadržaja i oglasa, te kako bi Vam pružili sadržaj trećih strana s kojima imamo odnos. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje kolačića. Sve o korištenju i reguliranju kolačića možete pronaći na poveznici.