Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 11:00

Naši volonteri

Napisao/la
Ellen Bilić (4.c) Ellen Bilić (4.c)

U subotu 11.svibnja održana je eko akcija čišćenja podmorja Luke Rovinj i plaže Porton Biondi organizirana od strane Kluba za podvodne aktivnosti "Rovinj" i Crvenog križa Rovinj. Eko akciji odazvali su se i učenici naše Škole: Ira Smitka, Klaudio Vugrinović i Domagoj Lovrić. Učenici kažu da su se sjajno proveli. Mi bismo im željeli poručiti: "Volonteri nisu plaćeni, ne zato što su bezvrijedni, već zato što su neprocjenjivi." 
Nakon akcije čišćenja organiziran je zajednički ručak te je održan i humanitarni koncert grupe Big Wave čiji je prihod namijenjen kupnji ortopedskog pomagala za našeg sugrađanina, učenika osnovne škole Nedžada Kahvića. 
"U ponedjeljak 13. svibnja održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana od strane Crvenog križa Rovinj. Prvi put u akciju su se uključili i učenici naše Škole pa im posvećujemo citat Nelsona Mandele: "Naučio sam da hrabrost nije odsustvo straha, nego pobjeda nad njim. Hrabar čovjek nije onaj koji se ne osjeća uplašeno, nego onaj koji nadvlada taj strah."

Iduće godine bit ćemo još hrabriji!"

Galerija slika