Četvrtak, 18 Travanj 2019 14:41

Prijem kod načelnika Kanfanara za našu Angelicu Damijanić

Napisao/la

U vijećnici Općine Kanfanar održan je svečani prijem za Angelicu Damijanić, koja je na nedavno održanom državnom natjecanju učenika strukovnih škola „WorldSkills Croatia 2019“ osvojila zlatnu medalju u disciplini Ugostiteljsko posluživanje. Državnoj prvakinji na svečanom su prijemu svoje čestitke uputili općinski načelnik Sandro Jurman sa suradnicima i ravnatelj škole Emil Nimčević, kao i mentorica Ivanka Kresina i majka Melita.

Mladoj i ambicioznoj Angelici općinski načelnik Sandro Jurman poželio je i nove uspjehe u daljnjem životu i radu, naglasivši kako posebno raduju uspjesi mladih osoba, koje će Općina Kanfanar i nadalje poticati u radu i školovanju. Na uspjehu je čestitao i ravnatelj škole, a nakon službenog dijela svečanog prijema predstavnici rovinjske strukovne škole i Općine Kanfanar razgovarali su o planovima i nadolazećim projektima iz područja školstva i obrazovanja.

Natjecanje WordSkills Croatia 2019, koje se održalo krajem ožujka ove godine, okupilo je 450 najboljih učenika strukovnih škola iz cijele Hrvatske, koji su se natjecali u 40 disciplina, što najbolje potvrđuje Angelicin uspjeh, kojoj je uručena i monografija Općine Kanfanar, dok je za školu ravnatelju Emilu Nimčeviću poklonjen Dvigradski statut. Načelniku je ravnatelj škole uručio godišnjak srednjih škola Grada Rovinja - Rovigno, te kuharicu Jela s likovnih djela koju su izradili učenici škole.